Marktmeester Eric Mackus aan het woord

Dinsdag 7 juni 2022

Gemeente Eijsden-Margraten regelt de weekmarkten in Eijsden, Margraten en Cadier en Keer. Deze week drie vragen aan Eric Mackus, medewerker evenementen en marktmeester.

Waar zijn weekmarkten in deze gemeente?

“Elke donderdag is in Margraten aan het Amerikaplein een weekmarkt van 13.30 tot 17.00 uur. In Eijsden is de weekmarkt ook op donderdag van 13.30 tot 18.00 uur op het kerkplein bij het winkelcentrum. In Cadier en Keer is de weekmarkt elke woensdag op het Raadhuisplein van 9.00 tot 17.00 uur.”

Is de weekmarkt in Eijsden verhuisd?

“Dat klopt. De weekmarkt in Eijsden is sinds 2021 verhuisd. De ondernemers in Eijsden zijn blij met de nieuwe locatie bij het winkelcentrum. De markt versterkt het aanbod en meer mensen bezoeken op donderdag het winkelcentrum.” 

Wie kan op de markt staan?

“Ondernemers die ook op de markt hun producten willen aanbieden zijn van harte welkom. Het zou mooi zijn als er meer divers aanbod op de markt komt. Meer kraampjes op de markt versterkt het ondernemerschap, verbindt mensen en is natuurlijk veel gezelliger. Wilt u meer informatie? Stuur gerust een mailtje naar ericmackus@eijsden-margraten.nl of bel (043) 458 8488.”