Glasvezelcampagne fase 2

Maandag 19 september 2022

Delta Fiber Nederland start nu ook in Eijsden, Gronsveld, Mariadorp, Mesch, Oost Maarland, Rijckholt en Withuis met een campagne om te komen tot een glasvezelnetwerk. In verband met de aanwezige bodemverontreiniging heeft de voorbereiding voor dit gebied langer geduurd. Als voldoende inwoners ‘ja’ zeggen tegen de aanleg van een glasvezelnetwerk en vóór 23 november 2022 een abonnement afsluiten bij één van de telecomaanbieders, komt er glasvezel.

Inwoners die het betreft worden persoonlijk geïnformeerd door Delta Fiber Netwerk middels een bewonersbrief. Op de website www.deltanetwerk.nl kunt u een postcodecheck doen om te zien of uw adres nu al in aanmerking komt voor het aanbod.

Glasvezel Informatieavonden

Delta Fiber Netwerk organiseert 3 informatieavonden: 

  • dinsdag 27 september bij de Koninklijke Oude Harmonie van Eijsden (Prins Bernardstraat 4, Eijsden).
  • woensdag 28 september bij Café Groéselt (Stationsstraat 23, Gronsveld).

Vanaf 19.00 uur bent u welkom en om 19.30 uur start de presentatie waarbij u alle gelegenheid krijgt
tot het stellen van vragen.

Ook is er een online informatiebijeenkomst op woensdag 12 oktober vanaf 19.30 uur. Aanmelden voor de online informatieavond kan via www.deltanetwerk.nl.