Overlast door auto’s op straat in historische kern Eijsden

Maandag 19 september 2022

Al jaren zorgen auto’s op straat voor overlast in de historische kern van Eijsden. Om deze kern in zijn oude glorie te herstellen wordt onderzoek gedaan naar de verkeerskundige mogelijkheden voor het parkeren en de verkeersafwikkeling. Hiervoor hebben wij uw hulp nodig!

Enquête

Ingenieursbureau Grenspaal12 heeft verschillende scenario’s uitgewerkt om de problematiek rond de parkeeroverlast op te lossen. Er is een enquête opgesteld om uw wensen en behoeften, op basis van de scenario’s, in kaart te brengen. Om zo tot de beste en de meest gewenste oplossing te komen.

Laat uw stem horen!

Bent u belanghebbende? Laat dan uw stem horen en schrijf u in voor deze enquête. Inschrijven kan via het e-mailadres
info@eijsden-margraten.nl. Na inschrijving ontvangt u de enquête per mail. De enquête wordt door een onafhankelijk extern bureau uitgevoerd. Dit bureau gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens zodat de beveiliging van uw persoonsgegevens is gewaarborgd. De resultaten van deze enquête worden anoniem verwerkt. Om de spreiding van de reacties in het gebied te kunnen peilen, hebben wij echter uw postcode nodig. Uw postcode kunt u vermelden bij uw inschrijving.

Inschrijven

Inschrijven voor deelname aan de enquête kan tot vrijdag 30 september a.s. Het  invullen van de enquête, die u per mail ontvangt, kan t/m zondag 9 oktober a.s. 

Alvast bedankt voor uw medewerking!