Taalmarkt voor iedereen

Maandag 19 september 2022

Op zaterdagmiddag 22 oktober is er een taalmarkt bij het Ursulinenconvent in Eijsden. Abby Lümpens, consulent Kunst & Cultuur, vertelt ons meer:

Wat is de taalmarkt precies?

Je ontdekt er allerlei leuke initiatieven op het gebied van taal. Je doet bijvoorbeeld mee aan het groot dictee voor volwassenen (en wint misschien een leuke prijs!). Laat je verrassen door workshops zoals Zin in koken, die koken en taal met elkaar verbindt. Hou je van theater? Dan geniet je van spetterende ‘Spoken Word‘ optredens op het podium van Kunstbende. Ook wordt de nieuwe campagne ‘Kal Plat’ gelanceerd, met leuke gratis attenties. En er is nog veel meer te ontdekken!

Voor wie is de taalmarkt? 

Dat is heel eenvoudig: voor iedereen! Voor jong en oud, Nederlandstalige en anderstalige inwoners. Liefhebbers van taal én mensen die op zoek zijn naar gezelligheid. Echt iedereen is welkom en kan meedoen!

Wie ontmoet je tijdens de taalmarkt?

Je ontmoet mensen die geïnteresseerd zijn in gezellige initiatieven en vooral in elkaar. Taal gaat tenslotte om elkaar begrijpen en om contact maken. Op de taalmarkt proef je niet alleen aan leuke initiatieven maar leer je ook andere mensen kennen.

Ursulinenconvent, Breusterstraat 27 Eijsden