Sporttraject 'In Beweging' brengt inwoners duurzaam in beweging

Maandag 30 januari 2023

Drie vragen aan

Bewegen is goed voor lichaam en geest. ‘Negen’ werkt dan ook samen met de gemeente om via een op maat gemaakt sporttraject, inwoners duurzaam in beweging te krijgen. Mevrouw Maas doet mee aan In 12 weken weer ‘In Beweging’.

Wat was uw reden om mee te doen aan In Beweging?

“Een vriendin van mij vertelde mij over het programma. Zij vertelde dat er vooraf allerlei testen afgenomen worden en hier was ik nieuwsgierig naar. Ik was benieuwd welke bewegingen goed zijn voor mij omdat ik enkele blessures heb.”

Waarin onderscheidt In Beweging zich van andere sportprogramma’s?

“De persoonlijke sportprogramma's worden ontwikkeld aan de hand van je beginsituatie. De persoonlijke begeleiding en de uitleg waarom sommige oefeningen goed zijn voor bepaalde spiergroepen. Door de oefeningen merk je een positief effect in je dagelijkse leven. Ik merk bijvoorbeeld dat traplopen of de boodschappen tillen nu beter gaat. Ook wordt je klaargestoomd om met zelfvertrouwen verder te gaan met sporten na het programma.”

Waar kunnen inwoners met interesse zich aanmelden?

“Stuur voor meer informatie een mail naar franco@negen.nl of bel 06 1703 4681. De kosten zijn éénmalig € 27,60 voor het programma van 12 weken.”

Foto: met dank aan de locatie Sportdomein.