Vroegtijdige schuldhulpverlening Eijsden-Margraten

Maandag 30 januari 2023

Heeft u betalingsachterstanden van vaste lasten zoals huur, water, energie en zorgverzekering? Voor hulp bij uw schulden kunt u contact opnemen met uw gemeente. U kunt bij ons terecht voor een advies of een aanvraag voor schuldbemiddeling of schuldsanering.

Hulp bij betalingsachterstand

Als gemeente hebben wij de wettelijke plicht om op deze meldingen te reageren en hulp aan te bieden. Niet alleen voor u, maar ook voor de gemeente is het belangrijk dat uw betalingsachterstand niet uitgroeit tot een problematische schuld. Zelfs al in een vroeg stadium kunt u een beroep doen op Sociale zaken Eijsden-Margraten (SEM) voor schuldhulpverlening.

Heeft u een betalingsachterstand?

Neem dan gerust contact met ons op. Een klantmanager van SEM bekijkt uw situatie, geeft advies en begeleiding om uw financiële problemen aan te pakken. U bereikt ons van maandag t/m vrijdag van 09.00-12.00 uur via telefoonnummer 043 458 8488. Of u stuurt een e-mail naar sem@eijsden-margraten.nl.
 

Bezoek de pagina Sociale zaken Eijsden-Margraten voor vragen over inkomen, werk en ondersteuning.