Nieuwe expositie op de CultuurMuur: Culturele fiets- en wandelroutes

Donderdag 29 juni 2023

Trek erop uit in Eijsden-Margraten met drie culturele fiets- en wandelroutes en ontdek de parels en verhalen van het Heuvelland. Of u nu geïnteresseerd bent in kunst, geschiedenis, erfgoed of lokale tradities; er is voor elk wat wils! U zult versteld staan van de verborgen schatten die u onderweg tegenkomt. Van kunstwerken die uw verbeelding prikkelen tot monumenten die u terug in de tijd voeren. Er valt veel te ontdekken en te bewonderen!


Kunst breed onder de aandacht

Met de CultuurMuur willen we kunst in onze gemeente breder onder de aandacht brengen. De nieuwe expositie is vanaf 26 juni te bezoeken. U bezoekt de CultuurMuur in de hal van het gemeentehuis tijdens de reguliere openingstijden van het gemeentehuis in Margraten.