Ziet u een losliggende stoeptegel of rondslingerend afval? Meld het via Fixi

Dinsdag 25 juli 2023

Iedereen wil een veilige, schone en fijne openbare ruimte en leefomgeving. De gemeente houdt de buitenruimte zo goed mogelijk schoon met verschillende beheerplannen. Om de buitenruimte op orde te houden kunnen wij uw hulp goed gebruiken.

Meldingen met Fixi

Is er iets kapot bij u in de buurt, ziet u een losliggende stoeptegel of rondslingerend afval? Met Fixi kunt u online een melding doen als u iets aantreft in de openbare ruimte wat niet hoort. Alle meldingen komen centraal op de afdeling Openbare Ruimte binnen en worden afgehandeld. Met Fixi zorgen we samen voor een schone en veilige leefomgeving.
U kunt de Fixi app downloaden in de Google Play Store of App Store. U kunt ook gebruik van het online formulier op www.eijsden-margraten.nl/ikfixit