Landbouwadviseur Stéphanie Deckers met passie voor duurzame landbouw vertelt:

Vrijdag 4 augustus 2023

Gemeente Eijsden-Margraten is een landbouwadviseur rijker. Stéphanie Deckers met passie voor duurzame landbouw vertelt:

Wat is je ervaring?

Mijn kennis heb ik opgedaan aan de Hoge Agrarische School, gevolgd door ervaring bij de LLTB en landbouwprojecten. Momenteel verdiep ik mij in moderne landbouwtechnieken, milieuvraagstukken en duurzame landbouwpraktijken.

Wat ga je doen?

Mijn focus ligt op het stimuleren van milieuvriendelijke landbouwpraktijken, het verminderen van de ecologische voetafdruk en het bevorderen van biodiversiteit. In de snel evoluerende agrarische wereld is het cruciaal om innovaties te omarmen. Ik ga samenwerken met lokale boeren en landbouwexperts om hen op de hoogte te houden van ontwikkelingen. En ik ga jonge agrariërs ondersteunen en stimuleren bij hun ondernemerschap in de agrarische sector.

Wat vind je belangrijk?

Een samenwerking tussen de gemeente, landbouwers en belanghebbenden zijn essentieel voor het bereiken van doelen. Ik ben de verbindende schakel en de contactpersoon voor agrariërs. Ik luister graag naar hun behoeften of wensen en neem deze mee in het ontwikkelen van beleidsvoorstellen. Ik ben bereikbaar via het algemene telefoonnummer van de gemeente 043 458 8488. Mailen kan ook naar info@eijsden-margraten.nl t.a.v. Stéphanie Deckers.

Stéphanie Deckers