Nieuwe website gemeente Eijsden-Margraten

Woensdag 13 september 2023

De gemeente Eijsden-Margraten krijgt een nieuwe gemeentelijke website. De nieuwe website wordt overzichtelijker, krijgt een andere indeling en een betere zoekfunctie. Ook voldoet de nieuwe website aan de wettelijke eisen van digitale toegankelijkheid. Hierdoor kunnen zoveel mogelijk inwoners snel en makkelijk de informatie vinden die zij zoeken.

Momenteel wordt hard gewerkt aan het verzamelen van de juiste en actuele informatie. De informatie wordt herschreven in begrijpelijke taal.

Testen indeling

De indeling van de nieuwe gemeentelijke website is het resultaat van een uitgebreid proces. Om zeker te weten dat deze logisch en begrijpelijk is, hebben wij uw hulp nodig. U kunt de nieuwe indeling testen. Zo krijgen we als gemeente meer inzicht in de manier waarop u de website gebruikt. Met deze informatie kunnen we de website nog beter inrichten.

Test de indeling van de website via deze link.

Bedankt voor uw tijd en hulp!