De VvE-balie van Energiek Heuvelland van start!

Vrijdag 20 oktober 2023

Dit bericht is voor eigenaren van een appartementencomplex en dit energiezuinig en duurzaam willen maken. Misschien wil je als eigenaar wel verduurzaming combineren met het levensloopbestendig maken van het gebouw? Of ben je belanghebbende in een VvE of verantwoordelijk voor VvE’s in jouw gemeente en wil je hierin verduurzamen? Dan is de VvE-balie van Energiek Heuvelland er ook voor jou! De VvE- balie is een platform voor appartementseigenaren in de 5 heuvellandgemeenten Eijsden-Margraten, Gulpen-Wittem, Meerssen, Vaals en Valkenburg die hun gebouw willen verduurzamen.

Gratis cursussen of netwerkbijeenkomsten

De VvE-balie organiseert regelmatig gratis cursussen of netwerkbijeenkomsten. Tijdens de cursusdagen behandelen we de aanpak van een verduurzamingsproject in een VvE. Ook de  technische, juridische en financiële aspecten krijgen de volle aandacht. Weet je niet waar je moet beginnen of heb je een vraag die je graag persoonlijk wilt bespreken? Dan kun je je aanmelden voor een gesprek met een onafhankelijk adviseur. Op de website www.lvme.nl lees je meer informatie.