Gezond bezig met wandelclub Mheer!

Vrijdag 3 november 2023

Het is voor ouderen goed om actief en in contact te blijven met anderen. Daarom organiseren In Harmony en de gemeente Eijsden-Margraten wandelen voor ouderen. Wandelen is goed voor je spieren, je botten, je conditie en is ook nog eens gezellig! We wandelen altijd een mooie, korte route. Soms met een pauze bij een bankje.

Voor wie zijn deze wandelingen?

Iedereen die lekker een rondje samen wilt wandelen. Sommige wandelaars nemen de hond mee of gebruiken een rollator of wandelstok ter ondersteuning. Het belangrijkste is dat iedereen kan meedoen. We wandelen maximaal 2 km en drinken achteraf een kopje koffie of thee.

Wanneer zijn deze wandelingen?

Elke dinsdag om 13.30 uur. We verzamelen op de parkeerplaats van BMR, de Gelimment 51 in Mheer.

Moet ik me aanmelden?

Aanmelden hoeft niet. U kunt gewoon kosteloos langskomen en meedoen. Heeft u vragen of wilt u zich als vrijwilliger inzetten als begeleider van de wandelclub? Neem dan contact op met buurtcoach Daisy Claessens via daisyclaessens@eijsden-margraten.nl of 06 1552 3199.