Evenementenkalender

Castle Fair Kasteel Eijsden

Zondag 19 augustus 2018, Eijsden

11:00 - 18:00

Algemene informatie:

Zondag 19 augustus 2018 (aanvang 11.00 uur) wordt er op Kasteel Eijsden de Castle Fair Eijsden georganiseerd. De prachtige tuinen van kasteel Eijsden vormen het sprookjesachtige decor voor de Castle Fair die garant staat voor een sfeervolle ambiance en allure waarin kunst, muziek en een hapje en drankje een belangrijke rol spelen. Kortom lekker struinen langs de vele standjes op het voorplein en in de tuinen van het monumentale Kasteel Eijsden en genieten van een ontspannend moment!! Vanaf 11.00 uur kunt u genieten van kunst in vele vormen. Een groot aantal lokale en regionale professionele kunstenaars zullen hun mooiste creaties tentoonstellen in de tuinen van Kasteel Eijsden. Om u te laten wegdromen in een onvergetelijk moment is er een speciale bier- en wijnbar geopend. Eveneens kunt u tijdens de Castle Fair genieten van culinaire versnaperingen. Om het geheel een feestelijk tintje te geven zijn er verspreid over de dag bijzondere muzikanten LIVE te beluisteren zoals muziekensemble DA CAPO 2000. De Castle Fair is gratis te bezoeken. Parkeergelegenheid voor auto's en fietsen is in ruime mate aanwezig in de Graaf de Geloeslaan te Eijsden.

Organisatie en contact:

Koninklijke Harmonie Sainte Cécile Eijsden
info@saintececile.nl
www.facebook.com/CastleFairEijsden
 

Locatie evenement:

Kasteel Eijsden, Graaf de Geloeslaan 8, Eijsden

Startdatum van het evenement 19-08-2018
Starttijd: 11:00
Einddatum van het evenement 19-08-2018
Eindtijd: 18:00