Evenementenkalender

Jubileumconcert 2018 Kon. Harmonie St. Cecilia Mheer

Zondag 2 december 2018, Maastricht, Theater aan het Vrijthof

15:00 - 19:00

Website: www.harmoniemheer.nl

Op zondag 2 december brengt de Koninklijke Harmonie St. Cecilia Mheer o.l.v. dirigent Fried Dobbelstein samen met Harmonie St. Petrus en Paulus -de Greune van Wolder- o.l.v. dirigent Matty Cilissen een groots jubileumconcert in het Theater aan het Vrijthof onder de titel"Mheer meets Wolder".
Fried Dobbelstein 30 jaar dirigent.
The Lord of the Rings 30 jaar.
Harmonie St. Petrus en Paulus 140 jaar.

Centraal in het programma staan werken van Johan de Meij.
Zo speelt de vereniging uit Mheer Symfonie nr. 1 "The Lord of the Rings".
Het is het laatste grote concert buiten Mheer, waarin Fried Dobbelstein de muzikale leiding heeft over "zijn harmonie". Na 30 jaar leiderschap komt er een einde aan een intense en succesvolle samenwerking met heel veel muzikale hoogtepunten met als kers op de taart de uitvoering op het LBM concertconcours in 2017 in De Oranjerie te Roermond met de monsterscore van maar liefst 97 van de 100 punten. Een absoluut record in de historie van St. Cecilia!

Entreekaarten voor dit jubileumconcert kosten 15 euro en kunnen o.a. besteld worden via www.harmoniemheer.nl of telefonisch via de UITbalie van het Theater onder nr. 043-3505555.

De Koninklijke Harmonie St. Cecilia Mheer nodigt U van harte uit voor dit jubileumconcert.