Evenementenkalender

Nieuwjaarsconcert

Zondag 20 januari 2019, Margraten, Huis van de Burger

15:00 - 18:00

Website: www.concordiamargraten.nl

Voor de 13e editie van het Nieuwjaarsconcert hebben orkest en dirigent Jos Dobbelstein twee bijzondere solisten weten vast te leggen. Niemand minder dan dé zanger van het Limburgse levenslied Frans Croonenberg en de accordeonist Carlo Plaum komen hun bijdrage leveren aan een sfeervol concert.
Het nummer waarmee Frans Croonenberg in 2012 het LVK won, Wie d’r Herregot Limburg hat gemaak is voor vel Limburgers een lijflied geworden. In hetzelfde jaar bracht ”de traan van Maxima” tijdens het nummer “Adios Nanino” het hele land in vervoering. Datzelfde nummer is Carlo Plaum op het lijf geschreven.
Deze en vele highlights worden ten gehore gebracht tijdens het Nieuwjaarsconcert van zondag 20 januari a.s. om 15.00 uur in het Huis van de Burger aan het Amerikaplein in Margraten.