Evenementenkalender

Uitvoering “Missa Solemnis in C”, ( Franz Gleissner) door St. Christinakoor

Zondag 1 september 2019, Eijsden,Martinuskerk Breust

10:30 - 11:30

Op ZONDAG 1 SEPTEMBER 2019, om 10.30 uur, zal bij gelegenheid van de 5e jaardienst voor Jetty Janssen – de Kreij, in de St. Marinuskerk, Breust Eijsden een bijzonder karakter krijgen. Door het Gemengd Kerkelijk Zangkoor St. Christina, met medewerking van 4 solisten: Corrina Kuhnen, sopraan; Veronique van der Meijden, alt; Walter Seywald, tenor en Sebastian Neuwahl, bariton wordt de mis “Missa Solemnis in C”, van de bekende componist Franz Johannes Gleissner uitgevoerd.
Het geheel wordt begeleid door mevrouw Denny Gorissen, orgel en het orkest bestaande o.a. uit leden van de Koninklijke Harmonie Sainte Cécile Eijsden.
De gehele uitvoering staat onder leiding van Edward Berden.
Deze jaardienst is natuurlijk voor eenieder vrij toegankelijk.