Op dit moment kan het zijn dat u een onjuiste melding krijgt na het invullen van een digitaal formulier. Ondanks dit bericht ontvangt de gemeente uw digitale aanvraag juist en compleet. Wij kunnen de aanvragen gewoon in behandeling nemen. Excuses voor het ongemak.

Evenementenkalender

Expositie Gezin en maatschappij: de bevrijding van Limburg van 1944-1974

Zondag 22 september 2019 - Dinsdag 31 december 2019, Eijsden, Museum Het Ursulinenconvent

11:00 - 17:00

Website: www.ursulinenconvent.com
Facebook: Het Ursulinenconvent / The Ursuline Convent

Gezin en maatschappij: de bevrijding van Limburg van 1944-1974
Op de eerste verdieping van Museum Het Ursulinenconvent is een expositie ingericht die een beeld geeft van de bevrijding van Limburg nĂ¡ de Tweede Wereldoorlog. Langzaam maar zeker ontworstelen de Limburgers zich aan de sociale gelaagdheid en de verzuiling. U ziet beelden en gebruiksvoorwerpen uit die decennia. De expositie is te zien tot en met 31 december 2019.