Evenementenkalender

TebanneterMert

Zondag 22 september 2019, Banholt, Dalestraat

09:00 - 16:00

Facebook: https://www.facebook.com/TebanneterMert-805414162891871/  

BANHOLT IN TEKEN VAN DE JAARLIJKSE ROMMELMARKT

Zondag 21 september 2019 staat Banholt weer geheel in het teken van de jaarlijkse rommelmarkt (45e). Deze rommelmarkt, die zich altijd op een grote belangstelling mag verheugen, wordt door de Stichting TebanneterMert ( voorheen Parochieel-Missie-Comité Banholt) georganiseerd. De opbrengst is bestemd voor diverse projecten in ontwikkelingslanden. Waarmee in de afgelopen jaren al veel kleinschalige maar zeer belangrijke projecten gerealiseerd, dit jaar gaat de opbrengst van de rommelmarkt naar projecten in Congo en Kenia.
De entree is uiteraard weer gratis. Wel wordt u bij de ingangen van de markt in de gelegenheid gesteld een vrijwillige bijdrage te geven.

U weet: Iedere cent komt bij de projecten terecht!
Voor u is het een gezellige zondag, voor velen in de missie een kans op een beter bestaan.