Evenementenkalender

Kinderkleding- en speelgoedbeurs Margraten

Zondag 6 oktober 2019, Margraten, Gemeenschapshuis Oos-Heim

11:00 - 13:00

Website: www.kinderkledingbeursmargraten.jouwweb.nl
Facebook: kinderkledingbeurs Margraten

KINDERKLEDING- EN SPEELGOEDBEURS MARGRATEN

Zondag 6 oktober is weer de najaarsbeurs. Het is de grootste gesorteerde kinderkleding- en speelgoedbeurs van de regio. Deze wordt gehouden van 11.00 tot 13.00 uur in gemeenschapshuis “Oos Heim” in de Clermontstraat te Margraten. De entree is slechts € 0,50 per volwassen persoon.

Tijdens deze najaarsbeurs worden 2e hands (merk)kinderkleding, pulls, broeken, rokken, jurkjes, vesten en jassen (vanaf maat 68 t/m 176) aangeboden. Hierbij horen ook schoenen, sport-, zwem-, nacht-, ski- en verkleedkleding. Alle soorten speelgoed, keukentjes, garages, spellen, boeken, maar ook fietsen, skelters, tractors etc.
Er zijn ook veel babyartikelen zoals, bedjes, badjes, boxen, stoelen, kinderwagens en accessoires.
Met meer dan 10.000 artikelen vindt u wellicht wel iets naar uw keuze.

Goede Doel:
Wij werken met veel vrijwilligers om de opbrengst altijd aan goede doelen te geven.
Vorige keer hebben we ons grootste doel gerealiseerd samen met een bijdrage uit het Coöperatiefonds van Rabobank Centraal Zuid-Limburg, en dat is een buiten speeltoestel voor de peuters. Compleet met rubber tegels staat het speeltoestel bij de peuterspeelzaal Humpie Dumpie te Margraten.

Ons volgende nog grotere doel is het aanschaffen van een Belevenis Tafel voor zorgcentrum Appelgaard Margraten. Een Belevenis Tafel is moderne technologie in een verplaatsbare, rolstoelvriendelijke tafel die flexibel inzetbaar is in verschillende ruimtes. Het belangrijkste kenmerk van de Belevenis Tafel is dat mensen samen aan tafel zitten en gezamenlijk activiteiten uitvoeren. De Belevenis Tafel biedt bewoners van zorginstellingen ontspanning, beleving en stimulering van het geheugen.

Rabo ClubSupport:
Vanaf 27 september kunt u op ons stemmen als u lid bent van de rabobank.
Met dat bedrag zouden wij de 70 vrijwilligers die ons altijd meehelpen kunnen verwennen.

Als u nog nooit naar de beurs bent gekomen bent u nu voor de najaarsbeurs welkom. In de buurt van het gemeenschapshuis “Oos-Heim” is voldoende parkeergelegenheid aanwezig. U kunt de auto makkelijk parkeren achter het gemeentehuis en eventueel in de Julianalaan.

Voor eventuele vragen of inlichtingen kunt u terecht bij: Tel: 06-13763501, of
via mail : kinderkledingbeursmargraten@hotmail.nl  of
via de site www.kinderkledingbeursmargraten.jouwweb.nl

De organisatie is in handen van: Nicole Kaelen en Petra Faarts.