Evenementenkalender

Toneelvoorstelling De Laatste Getuigen

Vrijdag 8 november 2019 - Zaterdag 9 november 2019, Margraten, Oos Heim

13:00 - 20:00

In het kader van het 75-jarige jubileum van de bevrijding van Limburg brengt Toneelgroep Maastricht in co-productie met De Domijnen De laatste getuigen. Acht Limburgse acteurs vertellen de verhalen van ‘de laatste getuigen’, 8 mannen en vrouwen die de bevrijding in Limburg hebben meegemaakt. De regie is in handen van Michel Sluysmans, artistiek leider Toneelgroep Maastricht. De teksten worden geschreven door journalist Wiel Beijer. De première vindt plaats op donderdag 24 oktober 2019 in Schouwburg De Domijnen in Sittard en is daarna tot en met 13 november te zien in de Limburgse theaters.

Vrijdag 8 november: Scholieren voorstelling - aanvang 13.00 uur
Zaterdag 9 november: Reguliere voorstelling - aanvang 20.00 uur

Locatie: Gemeenschapshuis Oos Heim
Ticketverkoop via: www.75jaarliberation.nl/programma/902/de-laatste-getuigen
Meer achtergrond via: www.toneelgroepmaastricht.nl/voorstelling/de_laatste_getuigen