Evenementenkalender

Maatschappelijke Beursvloer Maastricht & Heuvelland

Donderdag 14 november 2019, Maastricht, De Ruimte (Sphinxkwartier), Petrus Regoutplein 3

15:00 - 17:00

Geven en delen met gesloten beurs

Wat
Tijdens de maatschappelijke beursvloer worden vragen van vrijwilligersorganisaties en aanbod van bedrijven aan elkaar gekoppeld. De beursvloer verbindt mensen en wensen met elkaar. Deelnemers zijn ondernemers en maatschappelijke organisaties zoals verenigingen.

Principe
Alle bedrijven en maatschappelijke organisaties die vooraf zijn aangemeld en toegelaten, worden tijdens de beursvloer zo veel mogelijk aan elkaar gekoppeld. Alle partijen hebben elkaar iets te bieden. Voorwaarde is dat er gehandeld wordt met gesloten beurs.

Voorbeeld
Een schildersbedrijf levert restanten verfmateriaal aan de waterscouting. Als tegenprestatie organiseert de waterscouting een zeilmiddag voor het personeel van het schildersbedrijf. De restanten verfmateriaal vinden zo een goede bestemming en de ondernemer kan zijn personeel een leuke middag uit aanbieden.

Inschrijven
Inschrijven gaat via de website van de Maatschappelijke Beursvloer Maastricht: www.beursvloermaastricht.nl. Elke deelnemer geeft naast zijn contactgegevens op wat zijn vraag en aanbod/tegenprestatie is. Dit komt vervolgens direct op de website te staan zodat voor iedereen duidelijk is wie meedoet, welke vragen er zijn en wat er aangeboden wordt.

Wanneer
Donderdag 14 november 2019 van 15.00 tot 17.00 uur.
Inloop is vanaf 14.15 uur met koffie/thee en vlaai.

Locatie
De Ruimte (Sphinxkwartier)
Petrus Regoutplein 3, 6211 XX Maastricht


Lees via deze link de uitgebreide informatie over de beursvloer.