Evenementenkalender

kunst- en kerstmarkt

Zondag 8 december 2019, Mheer, Kasteel

10:00 - 17:00

Website: n.v.t.
Facebook: n.v.t.

Kunst- en kerstmarkt in Mheer.

Op zondag 8 december a.s. wordt in de gebouwen en op de binnenplaats van Kasteel Mheer
weer een kunst- en kerstmarkt gehouden. Het kerkelijk zangkoor St. Gregorius en het kerkbestuur van de H. Lambertus Parochie tekenen weer voor de organisatie en dat al voor het 24ste jaar in successie!
Wij streven voor onze kunst- en kerstmarkt een goed niveau qua aangeboden artikelen na en dat lukt ons steeds wonderwel.
U vindt er onder andere stands met kerstdecoraties, sieraden, kunst in allerlei vormen, brocante, er is een demonstratie houtdraaien, eigenlijk teveel om op te noemen. Zelfs uw kerstboom kunt u er kopen.
U kunt er alvast de kerstsfeer proeven: passende achtergrondmuziek en levende muziek gebracht door (kinder)koren, een zangeres en de jeugdharmonie zorgen ook voor stemmige muziek met op de achtergrond het prachtige Kasteel Mheer dat geheel in kerststemming is gebracht. Veel sfeerrijker kunt u het echt niet krijgen.
De heerlijke geur van soep, broodjes beenham, warme wafels, een hotdog…..
En natuurlijk zal een glaasje warme glühwein met amaretto niet ontbreken!

Van harte welkom op zondag 8 december tussen 10.00 en 17.00 uur.

De organisatie KUNST- en KERSTMARKT MHEER.