Evenementenkalender

Margratens Toneelgezelschap speelt 2 eenakters

Zaterdag 2 mei 2020 - Zondag 3 mei 2020, Margraten, Gemeenschapshuis Oos Heim

20:00 - 22:00

Website: www.MTGtoneel.nl
Facebook: www.facebook.com/MargratensToneelGezelschap

Vrouw alleen.
We leren haar gevoeligheid kennen maar ook haar fantasieën. Het ene moment is zij in de realiteit en het volgende moment neemt ze ons mee in haar waanbeelden. Ze ontvlucht de impulsen van haar drukke bestaan. De vraag is of ze rust vindt in de kloostertuin? In korte kernachtige tekst overdenkt ze haar leven. Ze zoekt naar de zin van het leven en de soul.

Zonder titel.
In zonder titel probeert een man zijn geluk te vinden als theatermaker. Waarom staat hij daar? Heeft hij wel echt iets te vertellen. Wij zien en horen ook zijn therapeut. Waar zijn de beide mannen naar op zoek en wat betekent voor hen geluk.

Zaterdagavond 20.00 uur en zondagmiddag 14.00 uur.