Evenementenkalender

Noorbeek op de Kaart

Zaterdag 16 oktober 2021 - Zondag 24 oktober 2021, Noorbeek, Hoeve de Peul

12:00 - 22:30

Website: www.noorbeekopdekaart.nl 
Facebook: https://www.facebook.com/noorbeekopdekaart 

Noorbeek op de Kaart staat in het teken van al het lekkers van dichtbij. Dit culinaire evenement vindt plaats op Hoeve de Peul in Noorbeek. Deze hoeve werd gebouwd in 1684 en hier verbouwde generaties voedsel voor de lokale gemeenschap.
In de afgelopen jaren zijn we steeds meer voedsel van ver gaan halen, terwijl de streek ruim voldoende te bieden heeft. Tijdens Noorbeek op de Kaart laten we onze gasten proeven van al het lekkers dat het dorp en haar omgeving te bieden heeft. Met lokale wijnen, Noorbeekse delicatessen en de typische Zuid-Limburgse gastvrijheid worden onze gasten gedurende een middag of een avond in de watten gelegd.