VvE balie

U bent appartementseigenaar of -bewoner en wilt uw woning verduurzamen. Dan moet u het niet alleen aan de keukentafel eens worden over wat u gaat doen, maar ook aan de tafel van de ledenvergadering. Waar begint u? Hoe pakt u het aan? Hoe krijgt u mede-eigenaren en -bewoners mee? Waar haalt u het geld vandaan? Hoe doen andere VvE’s dat?

Op 10 oktober 2023, de Dag van de Duurzaamheid, gaat de VvE-balie van Energiek Heuvelland van start! De VvE-balie geeft informatie aan eigenaren en huurders van appartementen, beheerders van appartementencomplexen en bestuurders van VvE´s.

Wat kunt u van de VvE-balie verwachten?

De komende 4 jaar organiseert de VvE-balie bijna maandelijks gratis een cursus, thema- of netwerkbijeenkomst. Op de kalender ziet u welke dit zijn. Tijdens de cursusdagen wordt de aanpak van een verduurzamingsproject in een VvE behandeld.

Hierin komen de technische, juridische en financiële aspecten aan bod. Tevens is er veel aandacht voor het creëren van draagvlak binnen uw VvE. Bij de themabijeenkomsten wordt ingezoomd op specifieke onderwerpen zoals isoleren, subsidies en leningen en de gemeentelijke Transitievisie Warmte. Heeft u een duurzaamheidsvraag die u graag persoonlijk wilt bespreken? Meld u zich dan aan voor een adviesgesprek met een onafhankelijke adviseur. Dit kan iedere 2e vrijdag van de maand.

Aanmelden

Voor al onze bijeenkomsten vragen wij u zich vooraf aan te melden. Alle evenementen staan op de website van LVmE

Deelname is gratis voor belanghebbenden uit een van de vijf Heuvelland gemeenten. Let op: alle bijeenkomsten en cursusavonden vinden wisselend in ieder van de vijf gemeenten plaats.

Meer informatie of vragen

Voor meer informatie kunt u terecht op de website van onze samenwerkingspartner Limburgse VvE’s met Energie.

Voor vragen kunt u contact opnemen via de website van LVmE of via telefoonnummer 06-29328460.